Én rég mondom Bélának, hogy sztem észre kell vennünk, hogy a lányok nőnek és bizony lehet lassan felelősséget és feladatot adni nekik, komolyabbat, mint a szoba összepakolása, pl elmehetnének a tőlünk 300méterre lévő pékségbe.. Béla egész eddig megvétózta, de ma megkérte Virágot, menjen el a pékségbe és kérdezze meg, mennyibe kerül a bejgli:)

eltekert, ügyesen, majd haza, és azzal a hírrel jött haza, hogy ” A néni azt mondta, nincs nudlijuk” :DDDDDDDD

Tisztázták, hogy bejgli, nem nudli, újra eltekert, mondta utána, h “Végig mondogattam, h “mákosbejgli, diósbejgli” , de amikor jöttek az emberek, akkor nem. :)))

Ismét hazaért, a következőt mondta: “, a néni azt mondta nem ad bejglit, ha nem tudok fizetni, felírta egy cetlire az árát” :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kis bogár. Egyedül bringával a pékségbe. Ekkora gyerekeink vannak. Őrület.

Ma délután hókiflit készítettünk, 6 dolgos, apró kéz volt segítségemre, nagyon hatékonyan szaggatták a tésztát, ügyesek voltak:)

Ami meglepő, hogy tényleg segítettek, nem járt sokkal nagyobb kupival, mint mikor egyedül csinálom, szal mondhatni jobban haladtam a közreműködésükkel:). Ez korábban nem így volt:D

Boglárka mindent leír. Nyomtatott nagybetűkkel. Ami édes, ha vége a sornak, akkor jobbról folytatja visszafelé:D. Mint a kígyó, úgy halad az írásban:)))))). De az összes betűt ismeri és bármit elolvas és leír mostmár… Jobban megy neki, mint Virágnak.