Béla anyukája és István elvitték Virágot és Bogit 5 napra a Balcsira. Vitték Laurát is, unokatesót, akit imádnak a csajok:). Picit nehezen engedtük el őket, de szem előtt tartva, hogy ez nekik jó lesz és egy élmény és jó lesz nekik, csak féltünk, hiányozni fognak nagyon, ez hosszú idő nélkülük. De eltelt, hétköznapok voltak, símán eltelt tulképp, néha beszéltünk, de megnyugtató módon csak azt hallottuk, h mennyire remekül érzik magukat:))

Pénteken belázasodott, elvitte orvoshoz, mandulagyulladás miatt kapott antibiot, onnantól nem is volt láza többet… Szóval ez is hamar megoldódott.

Boldogan élménnyel teli érkeztek meg szombaton, Abigél is akkor jött haza a Mamáéktól, így családegyesítés volt:))).

Készülünk az iskolára, ma Virággal megnézegettük a tankönyveit, minden rendben lesz, már látom:). Annyira  nagylány lett hirtelen… Boldogan feszít  a köpenyben, folyton rá kell szólni, hogy vegye le:)). A Karolinás gyerekek nagyon büszkék magukra és a köpenyükre általában, főleg alsóban gondolom:DDD

Szóval valami félelmetesen megható módon, egy ilyen büszke iskolás kislány. Ma a nyakamba ugrott köpenyestől és én símán elbőgtem magam:)). Ettől meg a Kati, akinek szintén elsőbe megy Katicája ( osztálytársa lesz:) )

Abigéllel a péntek délelőttöt az ovikában töltöttük ismerkedős napon. Tök édes a kisasszony, várja az óvodát a drágám. Remélem olyan síma lesz a beszokás, mint remélem:))))) Még nyaralnak 2 napot MamánálTatánál, aztán kezdjük az ovitisit:)