Pici bárányhimlős:). Édes kis pöttöm lány beszedte:))). Ma mentünk volna reggel menetrendszerint a bölcsibe, menetrendszerinti késéssel, rohanással, mikor nézem, húdeösszecsípték kicsilánynak a nyakát. Majd jobban is megnéztem, és látomám, h ez bizony :). Néhol hólyagos, soksok piros pötty mindenhol.

Nap újratervezése következett: Nagyokat ovikába be, Abigélt orvoshoz el, majd apa home work-re vált és hazajön a macával, aki remélhetőleg szépen alszik, hogy ő tudjon dolgozni. Én irodát takarítok, lévén, most sikerült megtalálnunk AZ Irodánkat, amelyben holnap 3.körös interjúnak kell lennie. Ebben az irodában azonban 1 éve senki sem volt, ellehetképzelni… De nagy lendülettel takarítottam, meglepődtem, meramúgy úúúútálok én takarítani. De ez más, vmi új,  vminek a kezdete, és rajtam is múlik vastagon, mi lesz belőle..

No, doktornénihez elmentünk, idejét nem tudom, mikor voltunk nála utoljára bármelyik lánnyal is… Egyszerűen alig betegek a csajok, aminek én rettentően örülök. Rendben vannak:). Abigél most is mondja, h “Nem vadok beteg, cak-cak pöttyös vadok” és tényleg nem. Se láz, se semmi. Reméljük nem durvul be… Holnap anyukám és apukám őrzi munkaidőben a csimotát, felváltva. Majd még ott a jövőhét, amit meg kell oldanunk vhogy…

folytköv.