péntek reggel elutazott Gyulára továbbképződni, csapatépíteni, már korán elment…

Nemtommiért, de kivételesen időben beértünk a bölcsibe:D. Nem késtünk el. Hm:) (8ra be kell érni, csúnyánnéznek, ha elkésünk, ránk általában csúnyán néznek, én pedig sűrűn kérek elnézést :D)

Najó, ügyességemből elvesz erősen, h az egyik telefonomat itthon hagytam (igen, kettő van, deszar) , amit hetente 2-3 alkalommal előadok, és alsóvárosról kell érte hazajönni, Béla meg szokott dícsérni:))). Bevittem picikét a bölcsibe, nagyokat az oviba, majd hazatéptem a telefonért, és még így is ügyesen beértem dolgozni, fél 9-re (9-re kell mennem, de általában félkor bent vagyok)

Du szokott módon szedtem össze a csapatot, du eljött Katus játszani hozzánk, majd miután letettem a népeket aludni, Bea és Gabi jöttek el, h szalma estémen ne búsúlgassak egyedül. Hátnembúsúltunk:)

Szombaton mostam, és takarítottam sokat, délelőtt kirakóztunk, játszottunk sokat, majd 2kor anyuék jöttek a libusokért, és elvitték őket Tápéra, hiszen mi este báloztunk:). Ekkor még aggódtunk, h Béla hazaér e időben, vagy egyedül megyek a bálba… De hazaért, még sütöttem sütit a bálra, és összeszedtem Apát, vettünk neki villám módon egy nadrágot, majd felöltöztünk és kissé késve, de megérkeztünk a bálra, ahol a műsor ismét elragadó volt, pláne, amit az apukák adtak elő:))). Erről képek és videó nemsokára:))) Tesómék előadták a nyitótáncot, Harry Potter témában keringőztek, ismét remekül sikerült!!! Kedvet úgy csináltak, hogy a táncosok felkértek vkit, így hívták táncba a tömeget. Annamari Bélát, Gábor engem kért fel:). Táncoltunk, és sokat beszélgettünk, no meg ettünk degeszig, így telt az este. Remek volt, megyünk jövőre is. Képek lesznek.

Ma elmentem a kiccsajokért, bevásároltam, mostam, majd du elmentünk megbeszélni a síelés részleteit kedves baráti családhoz, gyerekek nagyot játszottak, mi pedig tovább lelkesedtünk síelés ügyben, hiszen csütörtökön megyünk, vasárnap jövünk:))))))))))). Valszeg Szlovákia lesz, szállásunk még nincs, de megyünk, mostmár nincs, ami megállítson minket:). A lányok 4 éjszakát fognak anyuéknál aludni, amire még nem volt eddig példa… Mély víz:). Jövőre pedig visszük őket is síelni, addigra Abigél is talán abba a korba ér…

10éve nem síeltünk Bélával, pontosabban 11 éve.. Imádtuk. És minden évben ácsingózunk, h dejólenne. Végre el is jutunk. Alig várom:)