Mostmár minden bizonnyal dolgozó nő leszek:)

Bizony, tulajdonképpen az egyetlen állás, amit megpályáztam, még nyáron, még nyáron interjúztattak is, ám akkor létszámstop miatt halasztódott őszre a dolog. Igazán nem hittem benne, csak valahol titkon reméltem, h majd újra szólnak.

Szóltak. Amikor már kényelembe helyzetem magam itthon és nem is kerestem a munkát, volt mindenféle, amivel elfoglaltam magam és pénzt is kerestem volna hosszútávon.

De szóltak:). Ami furcsa volt, h újabb interjú következett, ezúttal csoportos interjú, 3 ember előtt. Hát ez fura. Öreg vagyok már bohócnak, gondoltam, de jól szórakoztam, kellemes volt, 3 féle helyzetgyakorlatban kellett teljesíteni. Énszintebiztosvoltamabban, h nem engem választanak. Ügyesek voltak a többiek.

De mégis:). Roppant mód örülök ennek. Dealer támogató leszek, ami egy back office , márhogy ilyen szép magyarosan fejezzem ki magam, hehe, ez annyit tesz, h én fogom a központból támogatni a többi dealer támogatót, akik kint utaznak, járják sorra a kereskedéseket.

Jah, a cég a Generali, sikerült 7 órában kiegyeznem, ami részemről és részükről is kompromisszum, én 6ot akartam, ők 8at. Így jó lesz mindenkinek:). Remélem.

Most van kb 100oldalnyi bebiflázandó anyagom, aminek neki kellene fogni, ugyanis, UGYANIS 95%-ra kell vizsgázni belőle:)))))))). De inkább posztolok, mermérisne.

A 16-ai héten 1 hetet Bpesten töltök, ott fogják tágítani a fejemet, fel kell készülnöm a rendszerből, h készség szinten tudjam használni, elfér minden drukk rajtam, én nem tudok utálok tanulni ugyanis… (igazán sosem kellett, általánosban anélkül is remek eredményeim voltak, középsuliban pedig tojtam rá)

Gyorsan egy gyerekszáj:

Virág: “, a Jancsibácsi meghalt, mert megette a busznak a kerekét. Aki megeszi a kereket, az meghal? “

aki nem értené: Ecpeckimehecc………

Jancsibácsi megette, holnap lesz a temetése, te leszel a felesége.

beugrott? :DDDD