Nem tudunk betelni vele:). Annyira nagyon édes ez a kis szaros, h félelmetes. Ahogy beszél, amiket mond, amiket kérdez(!)… kész:)

Símán, megbízhatóan szobatiszta lett kis nadság, éjszakára és délutáni alváshoz kap még pelut, de du el fogom venni tőle, mert szépen felébred és szól (emiatt viszont kevesebbet alszik du, hát evvan).

Több színt szépen felismer, a “Józaszínt” azt szímán felismeri, de tudja a feketét, a sárgát, a pirosat, a kéket, szinte biztonsággal. Hát nem okos? 🙂

Szombaton pedig 2 éves lesz. Hihetetlen:)

A napjaink jól telnek, eltelnek, heti 3szor járunk úszni ugye, át Algyőre, ami nem kis program, de elvagyunk vele. Anyu múlt héten pénteken elvitte őket, de vitte Bibit is, hogy akkor már pancsolnak egyet, jó volt nekik:). Én kértem, HA nem muszáj, hadd maradjak ki a buliból, és hagyták, jóóóóvoltnekem, volt másfél órám, telefont néztem (volna) magamnak, aztán villamosoztam egyet, szoli, többsemkell:). Jah, de, az esti röplabda.

A csajok medencéznek, amikor lehet, jól elvagyunk most, tényleg.

Én minden este gyaloglok 1-1,5 órát, iramosan, szépen le lehet dolgozni vele a vacsit, úgy érzem, formában tart és irtó jól is esik. Nyáron. Majd ősszel kell találni vmi mozgásformát helyette. Az a gond, h úszni Szegeden csak messze lehet… Elég költséges a lányok úszatása is. Elég az.

A telefonom végleg megadta magát, mostmár tényleg kell vennem másikat:)). 1 szempont van, szééééép legyen, a többi nem érdekes:)). Azért kiszolgálta az idejét ez a kis tömegsamsung, főleg, h 1éve kimostam 60 fokon, 100perces programmal:D. Túlélő tipus:D