Mi lehetne annál jobb, mint egész nap röplabdázni? 🙂

Semmi!

Tegnap és ma, a röpis csapatommal kibéreltünk a sziki mellett egy helyet, ahol csodás tóban lehet úszni, snukizni, van röplabdapálya, főzési lehetőség, minden. Rég volt ennyire jó napunk, azt hiszem. Gyerekeket is kivittük délelőtt egy picit, aztán mentek Mamáékhoz, maradnak még ma:).

Persze ismét kínosan ügyelve arra, hogy körülöttem mindenki le legyen kenve, csak én maradtam el, így leégtem. butaszőke, javíthatatlanul butaszőke, nincs mentségem. (verném a fejem a falba) És naná, napszemüvegben égtem le, biztosamituti, egy másikban:D (még nem fogyott el a first, szerencsére)

Játszottunk tehát nagyokat, és jókat, készítettem néhány képet is, bár nem eleget. Egy nagy bográcsban csirkepörkölt főtt, Zs. barátja nem játszik, így őt érte a megtisztelő feladat, h főzhet nekünk:). Finom lett, így éhen sem maradtunk, bár emiatt az esti szalonnasütés elmaradt, senki sem volt éhes már akkor:))

Annál inkább szomjas, így igyekeztünk felönteni a garatra, nekem sikerült is. Alaposan. Az egész napos játék után (ami után félelmetes módon nem is érzek fáradtságot, csak másnap, ma, ahogy kikeltem az ágyból, érzem a porcikáimat, de nem az a  nehéz fáradtság, hanem inkább az a kellemes…) D. -röpistárs felesége, megkínált Bacardival, sosem ittam még, nagy pijás vagyok ugye (nem nagyon ismerem az italokat, a pálinka és a bor, amit tudom, h jó és ennyi:) ), a Bacardit kólával kell inni, citrommal, az én piám, gondoltam:). Már  a második ütött, de kellemes volt, egy hangyányit (vagy picit jobban) becsíptem, amitől igen kellemesen éreztem magam egész este:). A társaság jó volt, elhülyéskedtünk, valaki kártyázott, mi meg Zs-val bohóckodtunk többnyire.

Valamikor éjjel 1kor jöttünk haza, Béla vezetett :P. Most megyünk vissza, még szétütjük a labdát, aztán irány a család, ahol ha minden igaz, marhapörkölttel várnak minket:)))

További szép vasárnapot mindenkinek!