Az vagyok én:). Ha van a fogyasztói társadalomnak fejlődéstana, akkor ott én vagyok az egysejtű:)

A legkisebb is számít teszkó: az úgy van, hogy a tescoban ugye adják hétről hétre ezeket a 100ft-os kuponokat, amiket 5000ft-onként adnak, majd ügyesen 1héten belül kell levásárolni az 1000ft-onként 100ft-ot. Beetetés:). Ha el is megyek, elfelejtem odaadni. Sokat rengeteget vásárolok a tescoban, ezért mindig van pár ilyen bonom, aztán vagy nem jó még, vagy lejárt, vagy otthon hagyom, vagy elfelejtem a kasszánál odaadni. Kitüntetett esetekben épp nálam van és eszembe is jut. Baromi ritkán van ilyen:)

De nem emiatt fogtam neki írni, hanem az új pontgyűjtés miatt. Lehet gyűjteni TEFAL pontokat (milyen jól is hangzik, ugye? ). Mittomén hányezrenként adnak pontot, ragasztgatni kell a pontgyűjtő füzetecskébe (behánysz) , majd ha összegyűlt a 6524 pontod (nemtommennyi), akkor vásárolhatsz FÉLÁRON, kurva drága Tefal edényeket:))))))))))).

Azaz: elköltesz egy rakat pénzt a tescoban, majd ezekután fáradtságot nem kímélve ragasztgatsz, majd ha túlvagy a nemtudomhánytízezer elköltött forinton, végre, a várva várt jutalom: FÉLÁRON (minimum 3ezer ft-ért) vehetsz edényt. Na most, ezek ugyan valóban nagyon klassz edények, de mindenkinek van otthon edénye, amiben főz ugye. Kétségkívül elfér mindenhol 1-2 jobb darab, ezek ráadásul indukciós edények (a háztartások 98%-ban NINCS szükség az indukciós edényre, csak halkan mondom).

Szóval mikor én ezt meghallottam, azt mondtam, naneeeeeem, BELŐLEMNEMCSINÁLNAKHÜLYÉT.Aztán sorban látom,h mindenki gyűjti. MINDENKI. Anyu, tesóm, sógornőm, barátnők, szomszédok, MINDENKI. Minden háztartásban épp most lett szükség tefalra. Gazdasági válság, mi:)

Ott tartottam, h belőlem nem csinálnak hülyét.

Dehogynem:)… dehogynem:)

Akkor izgultam rá a témára         mégis , mikor meghallottam, h indukciós. Mert nekem ugye van egy indukciós lapom, a kinti, amin nyáron főzök, nem kiderült, h nekem téllegéppilyenrevanszükségem:DDD. Szóval Angi is gyűjt, van pontgyűjtőfüzike, meg gyűlő pontok. Bizony. Ha megy a tescoba, üzenet utána, A PONTOKAT NE HAGYD OTT!

A végére hagytam a legjobbat. Beszarsz. Konkrétan: VÁRÓLISTA van, fel kell iratkozni, mert, MERT nagyobb a kereslet a félárú edényekre, mint várták.

Szóval ennyi. Ennyire könnyű még mindig behülyíteni a népet. És én velük megyek:). Beveszem:). Mindent lenyomnak a torkunkon, a zseniális az, h teszik ezt úgy, h azt gondoljuk, ezt direkt jó nekünk:)))))