belázasodott, már du hőemelkedése volt, de estére 39 fölé ment a hője. Orra folyik pár napja, Virágnak is amúgy, és köhög is picit, de még kordában tartható a dolog. Annyira édesdrága a kicsi, mert ahogy az lenni szokott, mindenféle , nyavalya, láz, tünet ellenére ugyanolyan, mint bármikor, “josszcsont” 🙂

Bogica nagyon kész van, amiért már csak neki nincs nagy (16collos) biciklije, jogos a felháborodás, ma körülnéztem, mit adnak mennyiért a városban, majd végül úgy tűnik, fővárosból rendelünk egy Hello Kitty-s csodát neki, asszem lesz boldogság, ha végre megérkezik:). Elég kedvezményesen sikerül hozzájutni hálisten, csak kellene egy fuvar hozzá, itt is kérem épp ezért, ha vki esetleg a jövőhéten jön Szeged felé, jussunk eszébe:). THX.

Este megjártam a rendőrséget is, sikeresen, tanúskodnom kellett, vicces volt, rendkívül vicces, tartok tőle, h nem szab nekem erről részletesen beszámolnom imitt és sehol, így ez marad az én viccem.

Az én torkom is fáj néhány napja, orrom is folyik, épp ezért tegnap és ma is visszautasítottam Zoli invitációját a lámákig futásra, hát ma le”árulózott”. Nekem senki se mondja, h nem vagyok kemény papírkutya vagyok, elmentem hát futni vele, de csak egy Teve utcás nagy kört futottunk. Vettem egy forró zuhanyt, de még mindig sípol a tüdőm, egyszer már csak megedződik:). Remélem nem szúrtam ki magammal és nem robbanok le, de nem hiszem.

“Nekem senki se mondja, h nem vagyok kemény, babettával járok, anyámmal lakom, macskát tartok, nekem senki se mondja, h nem vagyok kemény” – by Csoki Üvegtigris 1.

hát kb:D

Holnap a hét utsó munkanapja, itt volt az ideje, végre röpi, amit ugyan a felénél ott kell hagynom, mert megy pókerezni, de én meg szerveztem egy lánypókert* idehaza, az már úgy is régen volt.

*Hát amikor többet beszélünk, mint játszunk:))