Remek, élménydús hétvége áll mögöttünk, hálisten a jó idővel visszatértünk régi formánkba:). egyrészt nem dolgozik annyit, ami abszolút tudatos, csak nagyobb munkákat vállal el, helyenként csak szakért, egyre kevesebb “niggermunkát” vállal be. A hétvége a pénteki röpivel indult, ami jóó volt, mint általában a röpi szokott lenni. Hazaérvén nagy meglepetésemre gyertyafényes vacsival várt a teraszon. Úgy mentem el itthonról, h előtte megfőztem nekik, de a drága megvárt, ágyba dugta a gyerekeket és kint várt engem:). Remek esténk volt.

Szombatunkat a cseresznyének áldoztuk, anyuék hatalmas fájáról szedtük le a gyümölcs javát, majd tettük el befőttnek anyuval. Jó kis nap volt:). Este jött Mesike a szomszédból, a mi szuper segítségünk, aki a csajokra vigyázott, h dorbézolhassunk egész éjjel:)). Szalay-ékhoz mentünk rostélyozni, Zoli finomakat sütött, nagy pálinkázás volt a terv, én terv szerint teljesítettem, ehhez illően remekül is éreztük magunkat. Feszegettünk mindenféle érdekes kérdéseket, mi milyen hatással van a személyiségünkre, terelni kell a gyereket, vagy békénhagyni, érdekes volt, és persze félóránként fetrengtünk a röhögéstől 1-1 poénon:)))

ÖÖ, fél 3kor sikerült felállnunk a teraszukról, hazahoztak minket, jó későn feküdtünk le.

Ma pedig Erikáéknál töltöttük a napot, sok szülinapot és névnapot ültünk. Naná, itt is rostélyos, lesz mit leböjtölnöm a héten… El akartam menni futni ma este, de saahhaaajnos szakad az eső, így lehhhetetlen futni ugye;).

Van egy eladó ház a tesóméktól 4 háznyira, meg is néztük hamar, ilyesmit keresünk, de Bélának nem tetszik, ő a földön járó nálunk, látja, mi pénz kellene még hozzá, h jó legyen.

Van egy téma, ami nagyon foglalkoztat, napok óta forgatom magamban, most is bizonytalan vagyok, hogy írjak e róla. Érzékenyen érint  a következő cikk: http://www.nlcafe.hu/noklapja/20090603/megmenteniakoraszulotteketmilyen_aron/

Érdemes végigolvasni. A cikk minden tudományos alapot nélkülöz. Pl. nem lehet “kihúzni az inkubátort”, kikapcsolni, ez egy baromság!! Ma is van lehetőség arra, hogy a írásban nyilatkozzon, hogy válságos helyzetben ne élesszék újra a gyermekét. Nem kérheti, hogy “kapcsolják ki az inkubátort”, mert nincs eutanázia Magyarországon! Így ez nem lehet kérdés.

Továbbá, ki veszi a bátorságot, hogy megkérdőjelezze, hogy egy kisbabát a maximális körültekintés, szakértelem, eszköztár felhasználásával életben tartsanak-e? Majd meghúzzák a határt? Hol? Nem lehet tudni, ki hogy éli túl, mennyire lesz beteg, vagy egészséges. De kérdezzük meg tőlük, hogy kérik e az életüket. Esély! Adjuk meg az esélyt mindüknek!