Semmiből sem tanulok:))). Már régen tudnom kellene, h teljesen felesleges több fogást, húsfélét, köretet kínálnom, főleg együtt, mert úgy is kiszúrnak 1 dolgot a kínálatból, amit esznek:). Ma kapkodós tökfőzeléket főztem, rántott csirkehusival, mit ettek? Csak a húst:). Hiába pakolom bele direkt a főzelékbe a husikockákat, Boglárka meg sem eszi, ha főzelékes:D. A szabály eprsze a 3 falat, amit nagy kínlódva benyomnak:)), de van ennek értelme? Legközelebb 1 félét kapnak, majd magam előtt elsüllyedek szégyenembe, de esküszöm kipróbálom, vajon reklamálnak e a többi dologért, ami úgy is csak útban lenne a tányéron:DDD.

De biztos csak irigy vagyok, tolom itt a brokkolipürémet, bizony szívesen ennék tökfőzeléket rántott szusival:D

Amúgy édesek, a teraszon ebédeltek, lányokat befogtam segíteni teríteni, egész ügyesek, ilyen kisebb dolgokba egyre inkább be fogom vonni őket. Hadd tanulják:)

tegnap du belázasodott az oviban:(, telefonált az óvónéni, gyorsan elszaladtam értük, szerencsére még nem aludt el sem, így őt is hazahoztam. Aztán úgy döntöttem, legyen ez mostmár szabad hét mindenkinek, Bogit sem küldtem el ovikázni.

Tegnap volt egy lakásérdeklődő házaspár, tetszett nekik a lakás, hát nem voltak szívbajosak, tettek egy 4mó-val olcsóbb ajánlatot:D. Nyilván erre csak nemleges választ tudtam adni, így marad, ami eddig, igazából fel sem hívnak… ott a gond. De majd:)