A május 16-i hétvégét Bpesten töltjük, szeretnénk a gyerekekkel nagyon klassz programokat. Pl a Vidámpark eléggé benne van a pakliban, épp annyi ÜCS-ünk még van is, hogy bemenjünk. Ám látjuk, hogy alig tud valamit használni, nem tudom, hogy annak ellenére, hogy nincs 3 éves, bevihetjük e magunkkal pl a mesecsónakos cuccra, vagy a tükörkastélyba, nyilván hullámvasútra nem szándékozunk vele felülni:)), csak hogy ne külön-külön éljük meg ezeket az élményeket, hanem együtt.

Jól gondolom, hogy ha oda délelőtt bemegyünk, kár kijönni délutánig, estig? Mert nem gond ez, viszünk kaját, Abigél pedig alhat a babakocsiban kivételesen, csak azért kérdezem, hogy akkor mást már ne tervezzek aznapra, ugye? 🙂

Nagyon köszi, ha segítetek ebben:).

A másik, a Csodák palotája, ami még szóba jött (Tropicariumban, Állatkertben már voltunk, ráadásul most hétvégén megyünk itt a Vadasparkba) , de túl kicsinek gondoljuk hozzá a nagyokat is. Jól látjuk ezt?

Esetleg más program? Közlekedési múzeum azért nem, mert mégiscsak lányok… Biztos tetszene nekik, nem mondom, de az fiúkkal igazán buli.

A Millenáris park pl?