Nem sok kell, hogy az ember jobban érezze magát:)). Néhány jó szó elég is:)

Ezt remélem mindenki látta, de újranézni is érdemes, nagyon nagy : http://www.indavideo.hu/video/KINEHAGYDDAMesterszakacs_akcioban

Oviba délben mentünk a héten Bogacsért, mert Virágot még itthon tartottam, ilyenkor azt kéri, menjünk érte ebéd után. ODafelé megnéztük a bölcsit, jövő hét kedden lesz nyílt nap, megyünk játszani:). Szeptembertől nagyon remélem, h tényleg lesz helye, másképp nem lehet:).

És ma jött a nagyon rossz hír, lehet, h ez is indította el a lavinát bennem, óvónénije szólt, hogy neki jutott a feladat, h nehéz szívvel közölje velem, hogy szeptembertől másik csoportba kell járnia Virágnak, 7 másik iskolába menő társával együtt… A szívük megszakad a nagyokért, de nincs más lehetőség, meg is értem, hiszen a korosztályos nagycsoportból 8an elmennek suliba, luxus lenne elküldeni a piciket, és 13gyerekkel nagycsoportot indítani… Logikus, hogy a vegyes csoportból oda menjenek a nagyok, és kicsiket vegyenek fel.

Öröm az ürömben, hogy így mindkét nagy az iskola épületébe fog járni szeptembertől, és nem kell 3 felé hordani a gyerkőcöket, csak 2 felé. A Karolinában úgy van, hogy a 2 legnagyobb csoport az iskola épületbe jár, egy ott kialakított ovirészlegbe. Nagyon édes az is, a pedig igen büszkén járnak oda. Most azon agyalok, elmondjam e Virágnak, vagy csak az év végén elég lesz, addig felesleges, h e felől aggódjon. Bár, ha a többi gyerek tudja, akikkel átmegy, akkor ne tőlük tudja meg (asszem túlkomplikálom).

7végén lazítunk egy kicsit Apával, a cége jóvoltából:), elmegyünk squasholni, szaunázni, és anyuéknál alszanak a gyerekek. Hála nekik érte:)

Na, lassan nekilátok a már szokásos pénteki palacsintasütésnek:). Vhogy úgy alakult mostanság, h pénteken palacsinta. És ma patikázunk, receptezünk este, grrr, fáradt vagyok ahhoz is. Bélának munka után 2 megbeszélés, amikre jobb híján mi szállítmányozzuk, bár lehet, h hazahoz minket és megy az autóval, még nemtom, zajlik az élet, szokott módon:)