Ma reggel elvásároltuk az összegyűlt kuponokat, ilyenkor veszek meg olyasmit is, amit máskor nem, így kicsit időigényesebb, olvasgatós ez a vásárlás. Én amúgy nő létemre rettenetesen utálok vásárolni, ruhát is, illetve ruhát főleg.

No, beérvén a boltban már kínlódott , majd meglátta az üdítőket és kiabálni kezdett “kakajóóóó, kakajóó” minden víztől eltőrő innivaló neki kakajó:)). Kapott is egy szívószálas löttyöt, amit szépen megivott. Közben a többi vásárlónak kurjongatott nagyokat, “kedvesen”: “Néni NEM! Atitájé kakajóó, inni NEM, Néni” Azaz, nem adja oda az innijét a néninek:D. Nem, mintha bárki kérte volna, kisasszony úgy gondolta, érdemes az elején tisztázni :))))

De van olyan is, hogy ő a többi kisgyereket nagyon szereti, úgy általában, megsimogatja őket, ad nekik játékot, “Babaaa” boldogan mondja, de ha nincs jó passzban, akkor egyszerűen csak rákiabál a másik gyerekre: “Nem, BABA, ! ” -azaz, Abigélé, nem adja Babának. Eközben átöleli a lábam és felkéretkezik:)))).

DM közérdekű: Lejár a jelenlegi pontgyűgytős akció, hó végéig adják már csak a pontokat, utána viszont május 1-ig lehet levásárolni. Lesz új pontgyűjtés ezután. A Rossmannban pedig újra van gyűjtés, ami nekem jó, mert anyuék mellett van és kigyűjtik:)), a DM-et viszont Ökosága miatt szeretem, mindenből lebomlót veszek, és nagyszerűek a termékei, minden saját márkás dolog klassz, amit eddig próbáltam. Pl a mosópor kifejezetten SZUPER, az Arielnél szebben mossa a fehéreket.

Néhány hónapja a DM ökopelusát használjuk, ami bevált, a popsitörlő is klassz nagyon.

Ha nem írtam volna még, jó ideje ecettel öblítem a ruhákat, nagyon bevált, és örülök annak, h ennyit is teszek a környezetért, bíztatok erre mindenkit:). Ecet mellé megy általában illóolaj, amitől van illata is a göncöknek:). jah, és most vettem DM-es szekrénybe tehető illatosítót is, hogy pótoljam a kellemes öblítő illatot, amiről nem könnyű lemondani, belátom.