Egy ideje feltűnt nekem, hogy Bélával folytatott beszélgetéseinkbe,  alattomos módon beköltözött ez a szó… Mert én kérem ki magamnak magamtól, hiszenénis fiatal vagyok:)

De komoly, hiszen ha látunk a TV-ben vkit, vagy jönnek lakást nézni pl emberek, akiknek a nevét elfelejtjük, akkor vmit rájuk aggattunk akaratlanul is, pl “az idősek”, ” a fiatalok”, “a büdösek”, “a hülye nő meg a pasija”, stb… :D.

Tegnap mindketten eljutottunk röpizni a saját csoportunkhoz, édes Mama jóvoltából:), aki munka után vigyázott a csajokra, akik ettől persze irtó boldogok voltak. De főleg mi, mivel élménnyel teli értünk haza mindketten, tele sikerélménnyel. Bélának szombaton versenye lesz, úgy jött haza tegnap, h nincs ki a csapat, ha ő nem megy (úgy volt, h nem megy), akkor nem tudnak elindulni. ÍGy elküldtem, hadd menjen, ráfér a kikapcs, a mozgás meg főleg… Centert fog játszani, amibe nyilván kishíjján belehal majd, mert ahhoz nagyon pörgősnek kell lenni, de más nem tudja játszani, muszáj a veteránnak:)

Nekem is irtó jól ment, 2 jó ütő között álltam, amit szeretek nagyon, jó bejátszásokat adni nekik. És jó fejek voltak, mert sok-sok labdát kaptam én is, amiket nem is olyan rosszul ütöttem meg:). Fejlődök, amit nagy örömmel konstatáltam tegnap.

Mivel élményekkel teli értünk haza, beültünk egy nagy kád vízbe (Béla még hamarabb hazaért, mint én, ő letette a csajokat, én még 6 előtt megfürdettem őket, h Mamának csak vacsiztatni kelljen és játszani) , ahol eltöprengtünk:). Épp ezen a mennyire vagyunk fiatalok dolgon, és arra jutottunk, hogy 10év múlva lesz egy helyre kis házunk (mármint ház nemsokára lesz, ha mindenki úgy akarja, de helyre is lesz pár éven belül:) ), biokert, medence, ha ügyesek leszünk. No, lesz egy házunk, 3 NAGY lányunk, akikkel már mindent lehet csinálni:). Télen síelünk, snowboard-ozunk, nyáron strandröpizünk, persze dolgozunk és sikeresek vagyunk:). Addig nem szabadjobbanelhíznunk (lefogyni sem volna hátrány 😛 ), vigyázni kell a csontjainkra (nekem az ütővállam nagyon kattog) , az egészségünkre.

Ilyen jövőképpel azóta vigyorgok:))). Még a vizespohárba akkurátusan bekanalazott rizst szétkenve a falon, padlón, asztalon is jókedvűen takarítottam fel:DDD

Végezetül Bea barátnőm ma reggeli sztorija:

“A hétvégi nemzeti ünnep miatt a ünneplőben mentek suliba, mindenhol ez a szokás az ünnepségek kapcsán.

Ez sötét alsót, fehér felsőt jelent.
Tamás (15) reggel felöltözött , majd elkezdte az apját fűzni, hogy vigye el a suliba.
Zoli először nem akarta, ekkor Tamás így szólt: Vigyél már el, nehogy már ünneplőben kelljen utcára mennem:))
Ezt már elfogadható indoknak találta a “szigorú” 🙂
Majd elgondolkodtunk, hogy vajon hazafelé az egy szem fiunk, hogy fog jönni,hisz akkor is csinosba lesz:))
…aha…. addigra már egységben az erő, hisz mindenki ünneplőben lesz a barátai között is.
Tinédzser ész hová mész..imádom ahogy gondolkodnak. “