Vmi csoda folytán ez a kislány 6 éves lett. Nagyon egyszerűen és boldoimg_5366img_5369gan telt a szülinapja, a nagyszülők jöttek csak el, tortáztunk, nagy eszemiszom most nem volt… De kellemesen meghitt volt. Megkapta a közös ajándékát, egy softy szandált, aminek egyrészt meglepő módon NAGYON örült, másrészt látszik, ránézésre látszik, mennyire jó a lábának. Ezen kívül kapott 1 verdát, amire vágyott, Mamáéktól kapott még 1 nagyon klassz készségfejlesztő játékot, amivel azóta is játszanak. Itt a képen reggel, pizsiben, kerékkötővel nehezítve nyomják:)img_5365

Az oviban is szokott módon ünnepeltek, amit nagyon várt. Természetesen az ünneplés idejére átmehetett vendégségbe, ahogy az lenni szokott:). krisztanéni közben fényképezett is, amiért nem tudok elég hálás lenni. A képekről süt a boldogság:)

img_5378

img_5377

img_5382img_5384

img_5386 Itt kicsike az ajándékát mutatja:)

img_5387 Ilyen édesen aludt a buli után az oviban:)

Majd délután szólt az óvónéni, hogy Virág nagyon hangosan aludt, igen, elég erősen horkol, no meg azt is mondta, h igazán megijedt, mert Virág kb 2szer előadta, h gyakice nem vett levegőt… Francos orrmandula, ennyi volt, vége, kivetetjük. Jövő hét kedden megyünk egy jó fül-orr gégészhet, a klinikán fogják kivenni, remélem mihamarabb.

Kardiológiára kaptunk nyárra időpontot, vicces:)

Voltunk nevelési tanácsadóban hétfőn, Virágnál több dolog van, amire oda kell figyelnünk, éppen idejében:). Ott sem javasolták volna, h menjen most suliba, de mi sem terveztük, így nem okoz gondot. Főleg a mennyiségek megítélése, felismerése, ami szembetűen nehéz neki, minden ilyen dologgal el vagyunk látva, naponta többször számolgatunk szívószálat, vagy játszunk ilyet célzottan… Mamától kaptunk egy nagy szivacs dobókockát, ez a legjobb:). Eldobom, akinek a nevét mondom, meg kell mondania, mennyit dobtam, majd vagy le kell kopognia, vagy annyi kártyát kell adnia a kezéből, amennyit dobtunk, ésatöbbi. Virág 3tól felfelé megszámolja MINDEN egyes alkalommal. Bogi már köpi vágja.

Ellenben nagyon önállóan tud Virág játszani az új játékkal, amit Mamáéktól kapott, majd megírom a nevét gyártmányát, mert sok készségfejlesztőt láttam már, de ez mindent visz!!