A csajok sajnos éjszaka még mindig bepisilnek, nincs ez már rendjén, és családi terheltség is van (3 pubertáskorig elhúzódó bepisilős gyerek) , így úgy döntöttünk, hogy kivizsgáltatjuk az okát, ha kell, legyen gyógyszer, gyógymód, akármi. Iskolába már csak nem kellene úgy menni, h pelenkában alszanak:)

A gond nem csak az, hogy bepisilnek, sokkal inkább azt látom problémának, hogy nem egyszer, hanem többször. 3-4 pisi is van éjszaka, ami talán nem normális. És pl már elég ügyes, mert felkel mondjuk 2szer pisilni és “csak” 1szer pisil be.

Én meg nem győzöm húzgálni és mosni az ágyneműt, a matracot szellőztetni, így pelenka van, készpassz. Persze ez sem megoldás, mert ettől ellustulnak, hiszen nem fekszenek a pisiben, hanem szépen felszívja a pelenka és kész. Ha valaki tud vmi tippet, amitől nem ázik át minden, de mégsem kényelmes annyira nekik, megköszönöm.

Pénteken kaptunk sok kis üvegcsét, amibe megfelelő módon és időben kell pisilni. Péntek estére Virág belázasodott. MÁr tudjuk, hogy valószínűleg csak borzasztóan elfáradt, mert azóta kutya baja, de emiatt el kellett halasztani a gyűjtőakciót:).

Éjjel anyuéknál aludtak, mi szerb szilveszteren voltunk Sz-kal, fergeteges buli volt, végig szerb zenével, sok pálinkával, szerb kajával, nagyon bejött:). A Classic-ot ajánlom mindenkinek: www.classiccafe.hu. Olyan igazi gőzkieresztős esténk volt, ami márnagyonránk fért!!

Ma megkérdeztem a klinikán, hogy mi legyen, mivel Virágnak semmi baja azóta, elkezdtük ma a gyűjtést, éjjel is ébreszteni kell őket. Holnap bent leszünk egész nap, vérvétel, UH, röntgen, vizeletgyűjtés ott is, isteni lesz.

Jah, ha már megjegyeztem a rossz tapasztalatokat, a gyklinikán ismét tündér volt mindenki:). Így nincs frászban az ember, h ott kell lennie…