És jövök holnap (remélem) az elmúlt hétvégi beszámolóval, mert ismét élménydús, ezennel nélküli klassz hétvégénk volt:)

Még 1 megjegyzés: Béla haját egészségügyi okokból (korpa) nyírtuk majdnem koppra, reméltük, h a végére konszolidált formát ölt a feje, de lassabban nő a haja, mint reméltük:))). Vagy túl rövidre nyírtuk? 😀

Szombat reggel elindultunk tehát Balatonberényből Alsópáhokra. Keszthely magasságában jártunk már, mikor Bélának beugrott, hogy a pendrive-okat, pénzt, kocsi pótkártyát, stb… a rejtekhelyen hagyott az apatmanban:D. Gyorsan visszafordultunk, no pánik, persze meglett, ott volt, ahol hagytuk:). Hamar odaértünk a célhelyre, hiszen nagyon közel volt egymáshoz a 2 nyaralóhelyünk, ez persze nem véletlen:). Amint becsekkoltunk, megkereste az első wifit a laptoppal, és leült dolgozni, mi pedig birtokba vettük a park játszótereit:). Szobát még nem kaptunk, de ez nem is volt probléma:). másfél óra alatt végzett a fontosabbakkal, így végre megebédelhettünk, majd átvehettünk a szobánkat. Az ebéd borzasztó volt és vagyonba került, azóta is vicc tárgya köztünk a “leves csészében” hogy bakker mi KV-t és teát iszunk csészéből, a levest pedig tányérból esszük, mert a csészébenemfér bele 1 adag leves:). De cseles:D. 1200-ért egy csésze babgulyás és 2 db túrós palacsinta, khm:). No, mind1, ezen sem aggódtunk, vagy puffogtunk, inkább csak röhögtünk, gyakice megették a 2 adag ebédet a gyerekek, mi ettünk néhány morzsát, amitől a szemünk kopogása abbamaradt, de gyúrtunk tovább a svédasztalos vacsihoz:)

A szobánk. Hát, khm, csodálatos volt. Egyértelműen életünk legszebb, legnívósabb szállása volt, legkényelmesebbnek nem mondanám, az ágyunk kifejezetten kényelmetlen volt, a lányok ágyai sokkal kényelmesebbek voltak. De csodás megoldások szobaszerte, élveztük a luxust, meg kell hagyni:). Bár csak aludni mentünk a szobába:))

Onnan jött a bőség zavara:). Merre tovább? Épp gokartozás folyt a mellettünk lévő aszfaltpályán, go, ott a helyünk! Birtokba vettük a járműveket, családilag:).

img_4531.JPG img_4534.JPG img_4536.JPG img_4538.JPG img_4539.JPG img_4543.JPG img_4544.JPG img_4548.JPG

Majd átmentünk a főépületbe, és a játszóházat vettük birtokba:).

Ilyen átjárókon lehet a lakóépületektől a főépületben:

img_4487.JPG

Ezek nagyon jól sikerült képek:) img_4490.JPG img_4493.JPG img_4499.JPG img_4505.JPG img_4502.JPG img_4526.JPG

És ez volt a “bölcsi”, ami egy piciknek kialakított, biztonságos játszószoba volt. Itt összesen egyszer voltunk, hiszen nem váltunk szét, a nagyobb játszó sokkal klasszabb volt:). img_4523.JPG img_4519.JPG

Elég sztenderd program volt a játszóház, hiszen a csajok nagyon bírnak mindenféle mozgalmas játékot, pl ugráló asztalból amerre jártunk, mindenhol volt 1-1 a parkban…

img_4527.JPG img_4529.JPG

időközben fürdőztünk is egyet persze:)

Innen hamar mentünk vacsizni, hiszen farkas éhesek voltunk… A vacsora nagyon jó volt. Végül 1szer sem éltünk a lehetőséggel, hogy a gyerekeket odaadjuk az óvónéniknek, akik megetetik a gyerekeket. Ezt kicsit bánom, de ott és akkor egyszerűen csak együtt akartunk lenni. Persze így elmentek a vacsik azzal, hogy rohangáltunk a gyerekeknek kajáért, minden alkalommal volt kakálni kell-pisilni kell , áááá, szóval nem tudtunk úgy és annyira megnézni a kínálatot és kiélvezni, ahogy terveztük, de sebaj, éhesek sosem maradtunk:). Bár azon röhögtünk, h tulképp mindig elmaradt az a kellemtlen teltségérzet, magyarul nem lett degesz, felháborító, ezzel hecceltük egymást, h mekkora papírkutyák vagyunk:))))

Innentől folyamatosan az aktuális animációt néztük, amiben nem volt hiány, főszezonban nagyon komoly animáció van a parkban. De sajnos a lányokat sosem hatotta meg, hogy menjünk görög fejdíszt készíteni, vagy termésképet gyártani, vagy gyöngysort kövekből:)). Bezzeg a kalandjátszótér, aaaz igen:)).

No, vasárnap reggel nyomás reggelizni, azonnal. Majd fürdőzés következett, amit mind nagyon élveztünk, főleg, hogy felváltva elmentünk szaunázni is. Terveztük, h csajok ovi-bölcsi és 1 órácskára elszökünk szaunázni együtt, pihenőzni, de ebből sem lett semmi:). Végül mindig meggondoltuk magunkat:)

Lányok nagyon belejöttek a fürdőzésbe. Merülnek mindketten ügyesen, és a végére a siklás is ment úgy ahogy:).

img_4550.JPG img_4551.JPG img_4555.JPG

Gyerekeknek ebéd a medence mellett, fish&chips, majd közös pihegés a szobánkban:). Gyerekek hamar elaludtak, mi pedig filmeztünk egyet. Ez volt a nyaralás alatt az egyetlen nap, amikor a gyerekek aludtak du. href=’http://www.kissvirag.hu/blog/wp-content/uploads/2008/09/img4558.JPG’ title=’img4558.JPG’>img_4558.JPG

Majd igyekeztünk mert ismét volt kalandjátszótér, és gokart is, ott a helyünk. Nem vicceltek, biztosítókötél, sisak, és igen komoly akadálypálya a fákon. Hihetetlen módon élvezték a lányok, mi pedig ismét büszkén, dagadó mellel konstatáltuk, hogy ezek a mi gyerekeink, annyira ügyesek, annyira jó a koordinációjuk, annyira küzdenek:)

: img_4561.JPG img_4562.JPG img_4563.JPG img_4566.JPG img_4568.JPG img_4570.JPG img_4570.JPG img_4571.JPG

is csont nélkül ment végig! img_4575.JPG img_4576.JPG img_4578.JPG img_4581.JPG

Majd még egy kis gokartozás:)) img_4582.JPG

img_4625.JPG

Apa nem talál vmit:). A féket asszem:D img_4583.JPG

Vacsora előtt játszótér, játszóház: img_4592.JPG img_4599.JPG

Vacsi után meseolvasás az oviban:) img_4601.JPG

Apa addig ejtőzik:) img_4602.JPG

Bibi pedig mászik, bebújuk, felmászik, ezsejobbadeákné vásznánál, 1 percre nem lehet egyedül hagyni sehol:)))

img_4603.JPG img_4604.JPG

Majd lementünk a csárdánál tartandó “Ismerkedési est” nevezetű programra, amihez semmi kedvünk nem volt már, de “gyerekdisco”-t ígértek, csajok aludtak délután, így beáldozódtunk és lementünk, hadd csörögjenek kicsit, bírják az efféle bulikat nagyon:). Volt ott szögbeverés, diótörés, vetélkedő (elég gyenge volt:)) ) , majd egy kis tánc…

img_4610.JPG img_4614.JPG img_4615.JPG img_4616.JPG img_4620.JPG

És a várva várt Bobó vonat, amit nagyon vártunk, hiszen először ezt mutattam meg a csajoknak hónapokkal ezelőtt a weboldalon:). Ezt várták, erről beszélünk ezer éve. Hát, várakozásunkat alulmúlta, de csak a felnőttekét, csajok nbagyon bírták:)

img_4621.JPG img_4622.JPG

Hétfőn, reggeli után csajok szívesen bentmaradtak az oviba, így összerámoltunk, kijelentkeztünk a szobából, és tovább élveztük a hely adta lehetőségeket, újra, még1szer, voltunk játszóházazni, ugrálózni, gokartozni, úszni, szaunni:). És még arra is figyelnek, hogy akinek még, vagy már nincs szobája, tudja hol altatni a kicsijét, van egy alvószoba, ahol igény esetén lehet altatni a csöppeket:). NEm vettük igénybe, hanem hazaindultunk, dobtunk egy késői ebédet Siófokon, majd a nagyok is aludtak másfél órát utána. Bibi sokat aludt, de sokszor fel is sírt, nem tetszett neki a hosszú autózás.

Hazaérvén egybehangzóan úgy vélekedtünk, hogy életünk legszebb nyaralása volt:). Feltöltődtünk, alaposan:). Apa még aznap belevetette magát a munkába, és folytatta a többi napon… Újra való világ:)

Bár a cég nagyon klassz, jól érzi magát nagyon, erről szól a következő poszt, de most elájulok, fárasztó hétvégénk volt, és ez enyhe kifejezés:D