Párolt brokkoli-kelbimbó sajttal, roston csirkemellel: februar-058.JPG

Érdekes zöldségmix roston csirkemellel: februar-063.JPG Összepároltam répát, félbevágott kelbimbót, édeskáposztát, majd keményítővel-kicsi vízzel összefőztem. Csak só ment bele, nagyon finom lett!

Vegyes vitaminsaláta sajttal, mustáros öntettel, főtt tojással: februar-066.JPG

Sajtos-tejfölös párolt brokkoli: februar-067.JPG

Vegyes sali majonézes tejföllel, roston csirkével: februar-071.JPG

Eléggé szerencsés vagyok, mert imádom a zöldségeket, most eléggé ki vagyok éhezve is, így nagyon jólesik a kelbimbókrémleves is, és a többi hasonló finomság:). Tegnap paradicsomos káposztát főztem magamnak egy keveset keményítővel sűrítettem és kevés édesítőt tettem bele, cukrot nem. SZinte naponta összevágok némi zöldséget, dobok rá vmi öntetet (fokhagymás joghurt, tejföl-ketchup, stb… ) . A zöldségek a következők lehetnek: vörös-, vagy fehérkáposzta, jégcsapretek, jégsaláta, nyers cékla (!), fél doboz kukorica, répa, zeller. De gyakran eszem a saját keverésű müzlimet joghurttal, ez nagy kedvenc, eléggé telít, és baromi egészséges: kilós olcsó müzlii, amiben nincs cukor (a Lidl-s ráadásul teljes kiörlésű!) , amaránt, mazsola, kukoricapehely (natúr-mert istenien ropog) , szezámmag, lenmag (!) Kenyérből csak t.k. és csak reggelire, 1 szelet maszkimum. Vettem diétás lekvárt, ami fruktózzal van, nem répacukorral, de majdnem mind1 kcal szempontjából, no de így egészségesebb is…

Hókifli: Najó, ez csak vicc:DD februar-060.JPG Hókifli, ala Angi, a titok abban rejlik, h a fele lisztmennyiség rétesliszt, no meg a kemény szilvalekváron kívül némi cukrozott dió is megy bele a töltelékbe, nyamm:)