Apához jött egy ügyfél tárgyalni, a teraszon ültek le, ott talán nyugisabb. Én addig vacsoráztattam, fürdettem, hajmosást, koszmótalanítást is terveztem. A nagyok még ettek, a kicsi már a kádban, uuuuutál hajat mosni,kb úgy menekül előlünk ilyenkor, mintha megnyúzni készülnénk, képes teljesen kétségbe esni, de hát néha muszáj:). Ordította kádban, én meg kapirgáltam a koszmóit közben, majd szólongatom a nagyokat, h jöjjenek már.. kinézek rájuk, látom, Virág vmit törölget a padlóról egy piros konyharuhával.

Gondoltam, leesett a barack és szétnyomódott, vagy ilyesmi… Kérdezem, mi történt itt (nem épp türelmesen), mire kezdi magyarázni, h “Anya, nagyon nevettem, mert a Bogi …. (vmit vicceskedtek nyilván), és pukiztam egy nagyot és… és igen, yes, jött sógorostul, ahogy azt a falun mondják.

Kicsi üvölt a kádban, Béla az ügyféllel a teraszon, remélem nem zavaró a ténykedésünk, halkan ordítottam, (lehet), és már meg is bántam, mert nyilván nem tehet róla, bár inkább azon akadtam ki, h miéééért akarja feltörölni, miéééééért nem szólt?, no mind1, elrendeztem mindent, folytattuk a gyerekkínzó hajmosást, mire mindenki fogat mosott és pizsiben volt, Apa is végzett:)

Kéretik újabb adag drukkot idekoncentrálni nekem, holnap interjúra megyek! 🙂