Annyira csúcs ez az ünnep, nem hiába várom minden évben. Igazán szép karácsonyi emlékeim vannak, gyerekkoromban mindig kaptam szép dolgokat és álmaim teljesültek, most a gyerekekkel pedig hihetetlen csodás…

Mi már nem készülünk annyira , nem őrülünk bele, legalábbis igyekszem:). Pl elfogyott a mézeskalács és a hókifli is, már tegnapra:)), bejglit készültem sütni, de Béla lebeszélt, és elmentek inkább venni a tescoba, én pedig sütöttem 2 csülköt a sütőben, készült hozzá isteni párolt káposzta, tört krumpli és ennyi:). Na jó, betöltöttem a képviselőfánkot is, ami egész jó lett.

Ünnep előtt besegítettem anyunak a boltba, csak napi néhány órát, jó volt, és örültem, hogy végre tudok picit segíteni neki, és viszonozni mindazt, amit kapunk tőle nap, mint nap. Bár nem hinném, hogy akár csak megbillent volna a mérleg nyelve…

24-én mindenki marad otthon, ám a csodálatos Betlehemet megnézzük minden évben, ezúttal anyuék vitték el a 2 nagyot, és lám, mire hazaértek, a Jézuska is megjött:). Volt vigazság:). Mindenki klassz dolgokat kapott, semmi felesleges kacat. Én már úgy vagyok vele, hogy vagy semmi, vagy értelmes dolog, ami igazán örömet okoz. Így lett, hogy kapott egy határidőnaplót, amit muszáj lesz használnia (nagy szüksége lenne rá..) és egy térdvédőt:). Ugyanis röpin mindig az enyémet használja, ha együtt játszunk, felezünk, de biztos ziher, hogy a másik térdünkre vetődünk:)). Én kaptam tőle egy szuper felső-kombót, épp, amilyen nagyon jól áll és tetszik is, illik hozzám, remek na, szuper izlése van, méret perfekt ofkorz:). Hozzá illő bizsu-kombót, csúcs ez a pasi:). Továbbá kaptam 2 szilikonos sütőformát, és 2 magas spagettitartót, amire rég vágytam:).

A lányok… hát édesek:). végig gondot okozott, mert nincs szüksége semmire, és nem játszik játékokkal:). Aztán rátaláltam egy klassz kis formabedobóra, amibe golyókat kell belekalapálni, hát nagy siker volt, még a nagyok körében is:). A nagyok megkapták az új Ki Kicsodát, szuper, már tudnak vele szinte egyedül játszani, tök édesen nyomják:)

No meg megkapták a luvnyák házát, hogy ne legyenek már hajléktalanok a kurvinkák sem (barbibabák). Hatalmas siker, fennt pihen az étkezőasztalon tárva nyitva, és ott játszanak, amikor csak itthon vagyunk:))).

Ma csodás reggelre ébredtünk, leesett a hó:). Első ránézésre szánkózásra alkalmatlan volt, de mi nem adtuk fel. Hatalmas hócsatát vívtunk a szomszédokkal, aztán csak elsétáltunk a töltésig, ahonnan ki hogy tudott, lecsúszott. Apával összeölelkezve lehemperegtünk, majd csak nevettünk a friss hóban, a meg fentről szurkoltak, vicces volt:). Persze fel voltunk öltözve, én síruhában nyomom ilyenkor, csak és kizárólag, és síkesztyűben és vízhatlanban, másképp ez nekem nem menne. Béla azonban körberöhögött, mikor kikészítettem a sínadrágját. Közölte, hogy ez már nem jó rá. Kihízta:))). Adta magát a helyzet, hogy az orra alá dörgöljem, rám biz még jó a lánykori sínadrágom:))). (mert jó nagy és nyúlik:D)

Ma délután Béla anyukájánál jött a Jézuska, gyarapszik a itt is:). Összesen 9 felnőtt, 7 gyerek:))). A ház sajnos nem adja a lehetőséget ennyi ember több órányi szórakozásának, szegény prücskök nem igen tudnak játszani. A bútorokra persze vigyázni kell, így eléggé beszűkülnek a lehetőségeik, ha épp nem jön Jézuska, vagy nem eszünk. Nyáron az udvaron más, így télen megoldhatatlan. Így sokáig nem maradtunk, de ettünk egy nagyon jót és együtt voltunk, más nem is számít.

Holnap anyuékhoz megyünk, anyu évek óta igyekszik nem faxizni, lesz töltött káposzta nagy mennyiségben, meg húsleves, valami ezazmég esetleg, de sokkal inkább készül pókerezni, vagy Catanozni, velünk lenni. Remélem sikerül:)

Holnapután a nagyszüleim 60.házassági évfordulója, majd 28-án még karácsonyozunk Béla Tatáékkal is, hát, nem unatkozunk:))). És rettenetenesen hízunk, azt hiszem :/

No, ami még van belőle, mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk:)

Kissek