Mindenkinek áldott, békés ünnepet kívánunk!

Ma délelőtt elmehettem egyedül vásárolni, nahát, nagyon rég volt hasonlóban részem, összevissza szaladgáltam, otpika, anyu boltja, plusz diszkont, majd haza. Egy újabb vásárlói észrevétel. A Lidl és a Plusz ugyanaz tulképp, csak (sztem) a Lidl rendezettebb, jobbak a termékek és picit olcsóbb is. Még 1 észrevétel, megnéztem a bélszínroló összetételét, aminek kilója 1300ft ugye. 25% sertéshús, 9% (!) marhahús, ennek 60%-a bélszín. 😀 Tessék szépen mindennek a cimkéjét elolvasni! tehát az 1300ft-os bélszínroló árán már akár húst is vehetünk… Ennek csak a harmada hús, és nyomokban bélszínt is tartalmaz.

Festettünk sok-sok tojást, gyártottam sokra pálcikát, így a virágok földjébe vannak szúrva, amik az ablakban tanyáznak, szép…

Ma Mamiéknál ebédeltünk, jött a nyuszi az udvaron, Szegeden még volt ma némi napsütéses szép idő, délelőtt homokoztak és játszótereztek is a apával. Az ebéd jóó volt, nagyon nagyot játszottak Laurával, egyre inkább összenőnek, nagyok a lányok is.

Bibi szokott angyali formáját hozza, annak ellenére, h még mindig csak dudorok vannak a fogak helyén, bújjon már ki mind, mert lecsapom a fogtündért…

Tud kiflicsücsköt enni:)

Tulképp csak szép ünnepet akartam kívánni, sok locsolkodót, piros tojást, ki mire vágyik:)

ps: Minden húsvét hétfőn délután (locsolkodás után) az Ópusztaszeri Nemzeti Parkba megyünk, már 8 éve, idén az idő miatt sajnos veszélyben a programunk… Tesómékkal, és Picurékkal szoktunk menni, lovagolnak a gyerekek, célbalőnek a fiúk, sétálunk sokat, van egy nagy fajátszótér, jó program, igazán. Kár, ha idén nem tudunk menni:(. De feltétlen bepótoljuk akkor is. Bér Picur lassan a végét járja, az ötödik babócát várják ugye:). Jah és vicces, mindig valaki pocakos:D. Asszem jövőre ez megtörik:)