Máhogymivan??????? Milyen illatú? Hópehely? Miért, a hópehelynek milyen az illata? Van annak illata? Miért, a hó az nem víz megfagyva?Víz, színtelenszagtalan. Tévedek?

Mámeginténvagyokahülyebiztos:)))))))))))))))))))))))))

Namindegy:)

Helyzetjelentek:

A király. Nagyon el vagyok veszve még alatta, de érzem, jó lesz ez. Lassacskán beilleszkedek, lassacskán mindent átlátok. Rendkívül sokrétű a feladatköröm, vagy most legalábbis így látom. Lehet, hogy később, amikor mindent készség szinten fogok végezni, akkor majd nem lesz már ennyire energiarabló, de most leterhel alaposan. Na nem bánom ám, sőt, nagyon nagyon jó érzés, hogy MÁS, hogy dolgom van, hogy felnőtt élet:)))

A gyerekek ugye ebben a félévben nem voltak betegek, most Bogica megkezdte, feltehetőleg hini-je van, magas láz, köhögés, orrfolyás. Nem vészes. Hétfőre volt/van időpontunk, hogy megkapják a gyerekek… Mi már felvettük Bélával. Végül így döntöttünk.

A bölcsiben 2 hete bontják a nemtommit, kérték, hogy aki meg tudja oldani, ebéd után vigye haza a dedet. APukám jár a kicsiért minden délben, busszal mennek Tápéra a kicsi kedvéért, aki élhal a Tatáért, általában haza sem akar jönni velem 5órakor:)). Apu nagyon belendült a nagypapaságba, nagyon nagyon jól eső érzés, hogy ilyen lelkes, ma is mondta, h vigyük Bogit is, majd ő lesz vele, de megoldottuk Bélával, megfeleztük a napot, én vittem délelőtt Bogyót orvoshoz, ő pedig déltől volt velük.

Reggel beszaladtam Bogival az irodába gyorsan, el kellett küldeni 2 gyors mélt, megnézhette, hol dolgozik , örült nagyon ennek:)).

Összegezve tehát, éljük a mindennapokat, én elég fáradt vagyok, komoly lemaradásban vagyok alvásilag:))).

Holnap jön a , még beszerzőkörútra kell mennem ez ügyben:)))

Továbbá kanapét készülünk venni (nem nagy méretű sarokülőt, tippek, hol érdemes? megköszönném), és valszeg festetni is fogunk, még az ünnep előtt… Legyen mit összefirkálni Abigélnek, ugyanis minden szabad felületet összefirkáltak és összekoszoltak már :DDDDDDD

gazdag, virgácsolatlan Mikulást kívánok mindenkinek! 🙂