Voltunk ma moziban, Mama vigyázott a törpökre, ééééés előtt volt néhány percünk, beléptünk a CundA-ba, ahol is vadásztunk a lányoknak 1-1 fürdőrucit, ami pónis, szal ezek ketten el fognak ájulni:)). És volt annyi rutinom, h a mellettem pakolászó eladót megkérdeztem, nem e lesznek ezek akciósak mostanság, és mondta, h DE, holnaptól, szóval jól elrakattam őket holnapig, hehe.

Magamnak viszont lőttem egy klassz fehér gatyót, hosszú, csinos, de nem ez a lényeg, hanem, hogy 38-as!!! Mondom 38-as! :)))) Nem, nem fogyok igazán, van valami lassú folyamat, kb mint a fű növése, nem, inkább annál is lassabb, ami sztem nagyszerű, mert ez tartós eredmény lesz. Remélem:)

No és voltam Pilatesen, nincs új a nap alatt kérem, ez kiköpött Calanetics. Semmi különbség, csak új marketing. No mind1, mert szerettem azt is, ez is tetszik, bírtam, h nem lógott a nyelvem, nem izzadtam, és nem úgy jöttem ki, mint akit agyonvertek. Ez azért jó, mert az olyan jellegű tornákhoz 2 hétig szokott kitartásom lenni, utána rendre találok valami kifogást, miért nem tudok elmenni:))

Közel is van, biciklivel odajutok. Nagyon kikapcsolt, koncentrálni kell a légzésre, a tartásra, a mozgásra, el sem fáradtam, ám izomlázam van, szóval csak használ:)

Jóccaka!